top of page

DaRe Instruktører

Daniella

 • Certifierad yogalærer gjennom It’s Yoga International RYT 200 HR. ROCKET-yogainstruktør

 • Yin Yoga RYT 100 HR level 1&2 Sebastian Pucelle & Murielle Burellier

 • Serie 1-3 União Flow Yoga Certificate

 • Art of sequencing –  50 HR Ella Cojocaru

 • Certifierad YogaUnião, Animal og YogaNinja-instruktør

 • Barnyogainstruktør – Åsa Halvarsson

 

 

Daniella startet sin yogapraksis i 2011 hjemme i stuen og 2013 flyttet hun til Oslo for at begynne å undervise og dele det yoga var for henne.

 

Hun holder utfordrende og gledesfylte timer som ROCKET og Vinyasaflow der fokus er på at få kroppen i bevegelse og inn i tilstedeværelse. Daniella underviser også rolige klasser som Yin og Restorativ yoga som er myke og rolige med fokus på å finne tilbake til balanse mellom kropp og sinn.

"- Jeg er overbevist om at vi mennesker trenger et bedre balanse mellom det aktive og det rolige, yang og yin og mellom hvem vi lytter oftest til, kropp eller hode. Yoga finnes der for å hjelpe oss å finne den balansen."

 

"-Min intensjon med å undervise yoga er å dele den livsglede, styrke og balanse jeg selv opplever på min matta. Min erfaring er at vi alt for ofte tar livet litt for seriøst og alvorlig! Det alvoret prøver jeg å legge fra meg i yogaen og har som intensjon å ta med gleden fra matten videre ut i andre deler av livet."

 

 

Yoga Lillestrøm

Mats

I 2011 ble Mats introdusert til yoga; en treningsform og vitenskap der hele mennesket er tatt i betraktning, og det ble raskt klart at dette var en livsstil og retning han ville dedikere seg til.

 

I 2014 gjennomførte han sin første 200-timers yogalærerutdanning. Mats har også fullført 50 timer Yin Yoga TT og 200 timer Yogic Arts TT, samt et 50 timers Anatomy & Alignment-kurs, og har med andre ord et bredt spekter av kunnskap å dele. Mats har undervist på heltid siden 2016.

 

Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga; å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og på den måten skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse.

 

For Mats handler det å formidle yoga mye om å balansere lek og disiplin, kontroll og overgivelse, styrke og mykhet, slik at vi kan lære oss å navigere både høye topper og dype daler i indre –og ytre landskap.

 

 

Mats Onsum Yoga

Maylen

Maylen fant yoga etter en skade, og forelsket seg i hele livsfilosofien. På Moma yoga Lørenskog startet yogareisen med en yogaform som var opptatt av å forebygge skader. Det resonnerte dypt i henne og etter noen år med å kjenne på egen kropp hva yoga kan bidra med, sto det klart for henne at dette ville hun dele med andre!

Derfor var det naturlige valget å ta en yogalærer utdannelse:
Så Høsten 2016 tok hun RestorativeYoga, hos Elise Østbø Jansen.
Våren 2017 startet hun på en 200 timers yogalærerutdanning (RYT) hos Yin Yang Yoga Akademiet, en utdanning som i tillegg til yoga underviste akupressur, tradisjonell kinesisk filosofi og qigong.

Mars 2019 - Restore og yoga nidra training 25 timer, hos Atman yoga school, Jessica Winderl
Høsten 2019 fordypet hun seg ytterligere i mindfulness, hos Mindful life MBSR, ledet av to psykolog spesialister.
I januar 2020 tok hun et fordypningskurs i bevegelses-anatomi hos Axelsson.

Maylen har drevet helsekost i nesten 10 år, er også veileder i eteriske oljer.

Maylen har alltid elsket bevegelse, og har drevet med dans, turn, aerobic eller zumba hele livet.
Hun fikk innblikk i meditasjon gjennom et Qi-gong kurs i Biyun metoden mange år før hun fant yoga.
Maylen brenner for å hjelpe andre med stressreduksjon og det å «finne roen». Hun mener det er nøkkelen til en bedre helse.
Maylen har et genuint ønske om å utdanne sine elever til å elske bevegelse, få en balansert kropp via myk dynamisk yoga,
samt å oppnå stresshåndtering via øvelser for dyp avspenning

Hun er også instruktør i Definkraftens Qi-gong.

 

 

 

FB_IMG_1573292399173.jpg

Kjetil

kjetil

 

 

51635710_10155765973192407_8564591660728

Kamilla

 • Yogaworks 500 t - Be Yoga

 • Yin yoga 100 t - Yin og yang akademiet

 • Vinyasa 55 t - Oslo Yoga

 • Chakras, bandhas, mudras 50 t - Kausthub Desikachar

Kamilla begynte sin yogareise da hun var 18 år, og opplevde yoga som en stor hjelp gjennom en tøff ungdomsperiode. I yoga fant hun pusten, tilstedeværelse og hjelp til å slippe taket i det gamle, som hun ikke lenger trengte. Hun forsto at dette var veien hun var ment til å følge.

 

Hun inspireres av å kunne hjelpe andre på sin reise i seg selv. Gleden til en som har klart en vanskelig yogaposisjon for første gang. Roen til en som endelig har klart å senke skuldrene og slippe tankene sine i en klasse. Takknemligheten fra en som opplever at nakkelåsningen endelig har sluppet taket.

Det å kunne skape en forskjell i menneskers liv fyller henne med takknemlighet og ydmykhet til yrket sitt, og er grunnen til at Kamilla elsker å undervise yoga.

 

Kamilla underviser på en grundig og rolig måte, og liker å gå i dybden i posisjonene. Hun krydrer ofte klassene sine med filosofiske temaer, pusteteknikker og mantraer.


 

 

110319861_294323731809612_46677166934396

Amadou

RYT - 500 hours innenfor Hatha og Ashtanga vinyasa.

 

Amadou begynte sin reise mot utfoldelse av bevegelse for 13 år siden, med den akrobatiske bevegelseskunsten kalt “Tricking” (som er en kombinasjon av elementer hentet ifra turn, capoeira, breakdancing, og en rekke kampsporter satt sammen i en freestyle opptreden).

Siden dette har han vært svært aktivt innenfor tricking, egenvektstrening og kampsporten braziliansk jiu jitsu.

 

Etter en lang rekke skader og fysiske plager som følge av veldig intens trening uten mye fokus på det restorative aspektet, fant han ut at Yoga var veien å gå for å helbrede seg selv, og dro til Nepal for å ta lærerutdannelse.

 

Amadou sin tilnærming til undervisning er svært energetisk, og motivert av gleden som det er å kunne dele evnen til å ta helse og velvære i egne hender, gjennom å oppnå riktig alignment og positur av kroppen, samt trekke bevisstheten innover for å bli en “aktiv deltaker” i det indre livet.

 

“Når du sentrerer deg selv innenfor positurer (asanas), vil kroniske blokkader og tensions avsløre seg selv for deg som det var lys i mørket. Når du besitter denne kunnskapen, vil ditt indre kompass vise deg veien til frihet fra disse plagene”

 

 

FB_IMG_1593681240639.jpg

 

 

 

 • 75 H Yinyoga - Magdalena Mecweld

 • Fordypning i Akupressur - Ina Kristine Løvdal (YinYangakademiet)

 • 50 H Yang Yoga - Ina Kristine Løvdal (YinYangakademiet)

 • 100 H Yin Yoga - Ina Kristine Løvdal (YinYangakademiet)

Siv fikk sitt første møte med yoga under et kurs for gravide i 2004, og der oppdaget hun blant annet hvordan riktig pust, kan være et godt redskap for å komme seg igjennom smerte og hverdagen.

 

Det var først i 2014 Siv tok skrittet med å videreutvikle sin yogapraksis. Med en daglig praksis oppdaget hun raskt hvor mye positiv energi yoga gav og fikk et brennende ønske om å lære mer.

 

I 2015 utdannet Siv seg til instruktør i Yinyoga og har siden da hatt en jevnlig egenpraksis. I 2017 ble utdannelsen utvidet med 4 moduler med YinYoga. Mindfulness for egen utvikling og mindfulness i Yinyoga.  I 2018 kommer 4  Yang moduler på plass.

 

Siv sitt hverdagsmotto er: lær av i går, lev for i dag, håp for i morgen – og det er litt av essensen av dette hun ønsker å bringe inn i sine Yogaklasser. 

 

Siv

Yoga Skedsmo

Vibeke

 

 • Mindfulness-coach

 • YinYang yogalærer

 • Mediyoga instruktør

 • MindfulYoga-lærer

 • Helhetsterapeut

 • Gongkurs


Jeg har en forkjærlighet for vinyasa-yoga, (moving meditation), flyt, mindfulness-meditasjon og avspenning, gjerne i den rekkefølgen.

Jeg er en kreativ person og liker variasjon, det gleder meg å skape nye sekvenser, og frihet til å tenke litt utenfor boksen.

 

Jeg begynte med yoga for sirka 12 år siden, hadde da mye stivhet i kroppen, og en del smerter i forbindelse med dette. Da jeg oppdaget yoga, skjønte jeg fort at dette var «treningsformen» for meg og min kropp. Det at yoga kobler kropp, sinn, de subtile energier, samt filosofi og sunn livsstil. Jeg oppdaget snart at kroppen ble mykere og sterkere, og at sinnet ble roligere.

Siden den gang, har jeg ikke sett meg tilbake, yoga forblir min «medisin» og lærer. For meg handler ikke yoga kun om det fysiske, men om helheten, koblingen mellom sinn og kropp.

 

Jeg ønsker at du som deltaker skal få oppleve en avslappet atmosfære i mine timer, der du kan ta en pause fra hverdagens krav, droppe maska og føle litt på det å leve i «øyeblikket». Ikke ta ting så alvorlig, men praktisere yoga med letthet og glede, uten å måtte prestere eller sammenligne. Ta med deg den kroppen og dagsformen du har, se hva som skjer når du og din kropp begynner å utforske yoga med et åpent sinn, med nysgjerrighet.

 

Gjennom mine yogatimer vil du bli guidet i mindfulness, om vi er i stillhet, rolige øvelser, dynamisk bevegelse eller meditasjon. Med mindfulness- menes tilstedeværelse i øyeblikket, med en ikke-dømmende attitude til deg selv og din kropp, inkludert andre mennesker og verden rundt deg. Velkommen

 

 

113458902_327909521551569_65039330168400

Rebekah

 

 

 

 • 50H The Rocket yoga Training

 • 30H Training with Kausthub Desikachar

 • Backbends Dylan Werner

 • Series 1 União Flow Yoga- Stine og Sebastian Brosché

 • Childrens Yoga- Santosha Yoga School Indonesia

 • Teens Yoga- Santosha Yoga School Indonesia

 • Pre/Post Natal Yoga TT- Santosha Yoga School Indonesia

 • 300H Continuing Yoga Ed. Santosha Yoga School Indonesia

 • União Flow Yoga Certificate -Stine & Sebastian Brosché

 • 100H Yin Teacher Training- Ina Løvdal

 • 200H Yoga Teacher Training- Hawaii Yoga Institute RYS

 

 

Jeg fant kjærligheten for yoga i 2013. Utdannet meg for å kunne undervise og dele kunnskapen om yoga. Det var min måte å vekke yogaflammen min som har vært et lite lys innerst inne. Nå brenner peisen varmt inni meg og jeg får så utrolig mye igjen for å undervise, se og oppleve med mine elever; latter, smil og progresjon. Om det er mentalt eller fysisk. Vi har alle noe å jobbe med. Vi blir aldri "master yogi" (utlærte) vi er alle like, bare på forskjellige plan på denne utrolig vakre reisen. Jeg vil at alle som møter opp på matta skal kunne kose seg! Le, smile og falle for så å reise seg opp igjen. "Yoga er så seriøst at det ikke må bli tatt så seriøst." Yoga er for alle. Kom og lek og start din yoga journey. Yoga Sutra 1.1 "Atha Yoga Anushasanam - The study and practice of yoga begins"

 

Yoga Skedsmo

Ingeborg

Ingeborg er utdannet massør fra Axelson Body work school og studerer fysioterapi på siste året ved Oslo Met. Hun har praktisert yoga i åtte år, og undervist deltid i fire. Timene hennes strekker seg fra det dynamiske og lekende til det restorative og rolige avhengig av klasse. 

 

Hun er en forkjemper for radikal ro og aktiv hvile som nødvendig selvkjærlighet i en verden med høyt tempo. Hun er opptatt av bevegelsesglede og motorisk nysgjerrighet, og ingen av timene hennes er derfor like.

 

20150719_074641.jpg
bottom of page