top of page

Kom Igang!

Body Bliss

 

21 Januar
 15.00-17.00

Body Bliss er et event for deg som vil bli mykere og strekke ut hele kroppen.

I to timer forlater vi hverdagen og tar en velfortjent pause. Det vil bli gitt ulike alternativer til yogastillingene (restorative og yin), slik at Body Bliss klassen tilpasses alle – og du vil få god tid til å synke inn i posisjonene. Jo stivere du føler deg, desto større fordel har du av å delta på denne yogaklassen!

Kom og bli med for å fylle på ny energi, strekke deg ut, gi slipp i trøtte og stive muskler og la tankene «forsvinne» for en liten stund. 

Strømsveien 46  2010 Strømmen

Pris:   300 :-

Bindende påmelding til:   info@dareyoga.no

 

Basics-workshop

 

3 Februar
 10.00-12.30

Denne workshopen en perfekt for deg som ikke har prøvd yoga før eller for deg som har praktisert en stund og vil finpusse teknikken og lære hensikten bak de forskjellige stillningene.

 

Du vil få en nøyaktig og detaljert inngang i de mest vanlige øvelsene som kommer i løpet av en yogaklasse. Vi fokuserer på detaljer i enkelte posisjoner og lærer hvordan vi bruker kroppen riktig for å kunne åpne og styrke vår praksis.

Strømsveien 46  2010 Strømmen

Pris:   400 :-

Bindende påmelding til:   info@dareyoga.no

 

NY TIME

 

Beginners Flow

START


 9 Januar 18.00.19.15

Beginners Flow er for deg som er ny til yoga eller deg som trenger å praktisere i litt roligere tempo.

 

Her får du en grunnleggende gjennomgang av base-posisjonene i yoga samtidig som du blir introdusert til elementer som pusteteknikk, anatomi og det å bli kjent med din egen kropp.

 

Beginners Flow er for alle nivåer, så selv om du er godt kjent med yoga vil du kunne delta og nyte det at du vet hvor du skal og kun trenger å fokusere på pust og tilstedevarelse.

 
bottom of page