top of page

DaRe Yoga Studio

Vår visjon

Vi på DARE Yoga vil hjelpe deg å ta ditt første skritt inn på matten for å utforske hva yoga har å tilby deg. Dette er et sted hvor det er lov å falle, hvor det er lov å ikke ta alt så alvorlig. Om man aldri våger å prøve nye ting, vil man heller aldri få gleden av å utvikle seg gjennom livet. 

Vi har timer som kan være utfordrende for noen, hvor man må gi slipp på sin prestasjon. Vi tilbyr roligere timer, hvor utfordringen kan være å lære seg å kjenne etter, lære å slippe taket på det som skaper spenning i kropp og hjerne. Disse to typer yoga komplimenterer hverandre. Ved å bruke disse to variasjoner av yoga, vil du også kunne skape en bedre balanse i din hverdag; både psykisk og fysisk.

Hos oss finner du stor variasjon, både når det gjelder type klasser og personer som tar sin praksis hos oss. Vi har medlemmer i aldersgruppen 16-65 år. Disse medlemmene er godt balansert mellom menn og kvinner, og har forskjellig bakgrunn med forskjellige behov, som vi imøtekommer.

 

Her finnes det ingen grenser. Er du nybegynner eller har en avansert praksis, det spiller ingen rolle. Våre medlemmer beviser gang på gang at alder, kjønn, kroppsform eller vekt ikke er en hindring når viljen er tilstede. Her finnes det alltid noen som har vært i dine fotspor, da de kjenner den følelsen av å tre seg inn på matten for sin aller første gang.

<DARE> betyr <Å GI> på latin. Vi håper på at vi kan gi DEG en del av vår kunnskap gjennom din praksis hos oss. Vår logo er en Føniks fugl, som er inspirert av alle yogiser som vi har fått gleden av å se utviklingen til gjennom år som lærere. Og som <dare> betyr på engelsk, så handler det om å våge. Det å våge å gjøre ting ut av sin komfortsone, både på og av matten, etter at du har begynt din praksis hos oss.

Hjertelig velkommen til oss på DARE!

Yogastudio Meditasjon Trening

bottom of page